DOZVUKY PLESU

04.03.2013 10:12

Po sončení úspěšného Plesu včelařů, který jsme organizovali letos společně s místní zahradnickou školou, jsme se několikrát sešli s ředitelkou Zahradnické školy v Kopidlně ing. Lenkou Noskovou. Zhodnotili jsme kladně ples i vzájemnou spolupráci. Rozdělili zisk v poměru počtu cen do tomboly a prodaných lístků. Dohodli jsme se na 2 dílech zisku pro školu a 1 díl pro nás včelaře. Celé vyúčtování si můžete prohlédnout ZDE.

Chtěli bychom dále na tomto místě poděkovat sponzorům, ale i velkému počtu našich včelařů, kteří nám přispěli do tomboly medovými a dalšími produkty a zasloužili se tím o jeho finanční úspěch. Potěšilo nás, že nás podpořila také organizace RADIM (př.Podrazil), SOBOTKA (př. Kašpar),  PECKA (př.Trybenekr) a JIČÍN (včelařská rodina Víchových z Bukvice). Jejich seznam je ZDE. Pokud někdo z Vás na seznamu chybí, dejte nám vědět, abychom Vás do seznamu doplnili.

Druhá věc je poměrně malá účast včelařů přímo na plese. Chyběli nám zvláště ti mladší. Naopak ti starší, kteří na plese byli, kritizovali na výroční schůzi hudbu, která hrála převážně pro mladé, tedy poro zahradníky a zahradnice. Věříme, že se emoce zklidní a dohoda  a zájem vedení školy o pokračování společné tradice pořádání plesů bude trvat a příští rok se v sokolovně v Kopidlně znovu sejdeme společně.

—————

Zpět


Kontakt

Šárka Lojdová, předseda spolku

Hilmarova 86, 507 32 Kopidlno

728 180 070


Anketa

Jaký byl pro vás letošní včelařský rok?

nadprůměrný
88%
785

průměrný
7%
59

podprůměrný
5%
47

Celkový počet hlasů: 891



Nová rubrika

MOR VČELÍHO PLODU V NAŠÍ ORGANIZACI

18.04.2010 17:09
Tak je to tady. Palice dopadla i na naše včelaře. Na tomto místě budeme zveřejňovat pokyny a postupy k řešení situace s morem včelího plodu, který byl diagnostikován u některých našich včelařů. Týden od 12.  do 18. dubna       V pondělí přišla zpráva z veteriny, že se...

—————