ZÁVĚRY ANKETY

28.11.2012 20:34

Chcete vědět, jak jste se vyjádřili v anketě o časopisu Včelařství, na naší členské schůzi?

Tak celkem jste odevzali 20 anketních lístků. Drtivá většina (15) uvádí, že jeho úroveň je DOBRÁ, za průměrnou ji považují 3 , výbornou 1 a slabou 1 účastník.

14 z vás čte jenom některé články, podle svého výběru, 3 čtou časopis celý, 2 ho vůbec neštou, 1 své hgodnocení neuvedl.

V časopise máte nejraději kratší články, tak na 1/4 stránky , ale jsou mezi vámi takoví, kterým nevadí i články dělší, třeba i na víc stran.

V názoru na fotografie v časopise jsou v rovnováze volby, že jich je dost a že by jich mohlo být v časopise více.

Nejvíce názorů se objeviloé v tématickém zaměření článků. Tady vás nejvíce zaujmou články se zkušenostmi z praxe, dále články o historii vččlaření, rozhovory se včelaři, své čtenáře mají články o včelích produktech a medovém léčitelství. Zajímá vás také biologie včela a informace o včelomilných rostlinách.

Máte raději kratší čoánky, než dlouhé čtení.

Asi polovina z vás sleduje inzeráty pravidelně, čtvrtina jenom náhodně, další čtvrtina unzeráty nečte. Asi stejný poéměr je v tom, jak sledujete stánku životních jubilejí.

8 z vás považuje zprávy ze základních organizací za dostatečné, 5 uvádí, že jejich počet je přiměřený, pro 3 je jich málo, 1 naopak píše, že ho to vůbec nezajímá.

 8 si přeje, aby se časopis prodával na stáncích i pro nečleny  svazu, 2 si to nepřejí a 10 neví, jak se k tomu vyjádřit.

16 z vás nikdy nečetlo MODERNÍHO VČELAŘE, 4 ano. ODBORNÉ VČELAŘESKÉ PŘEKLADY četlo 8(to nás mile překvapilo), nikdy je nečetlo 9. Z toho plyne úkol pro nás ve vedení organizace. Obě tiskoviny, které na naši organizaci docházejí,  vám ještě více přiblížit. Zatím sloužily pro členy včelařských kroužků mládeže. Co takhle vystavit je v naší nové městké knihovně?  Zašli byste si je tam přečíst? Je tam pěkná čítárna a už tam mají několik včelařských knížek. Pokusíme se domluvit s paní knihovnicí Romanou Komárkovou a vytvořit tam "včelařský koutek".  Co říkáte?!

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Šárka Lojdová, předseda spolku

Hilmarova 86, 507 32 Kopidlno

728 180 070


Anketa

Jaký byl pro vás letošní včelařský rok?

nadprůměrný
88%
785

průměrný
7%
59

podprůměrný
5%
47

Celkový počet hlasů: 891



Nová rubrika

MOR VČELÍHO PLODU V NAŠÍ ORGANIZACI

18.04.2010 17:09
Tak je to tady. Palice dopadla i na naše včelaře. Na tomto místě budeme zveřejňovat pokyny a postupy k řešení situace s morem včelího plodu, který byl diagnostikován u některých našich včelařů. Týden od 12.  do 18. dubna       V pondělí přišla zpráva z veteriny, že se...

—————